FOTO Frendice Ive Balent naslikavaju se sa Severinom, ali nju su zaboravile

Foto: Instagram

DA SU Severina i Iva Balent veoma bliske prijateljice nije tajna, no čini se da se Todorićeva kći u posljednje vrijeme ne druži baš s "ekipom" koja se u travnju snažno zauzimala za spas Agrokora.

Naime, Severina je na Instagramu objavila selfie sa svojim najboljim prijateljicama, no među njima nije bilo Ive Balent. Na fotografiji su uz Severinu bivša manekenka i sada već bivša supruga nogometaša Boška Balabana, Iva Balaban, zatim stilistica Karla Kaić te Daniela Gajski, kći vlasnika tvrtke Splendid Bože Crnjca u čijem je vlasništvu poznati zagrebački restoran Dubravkin put. Njezin brat Ivan Crnjac bivši je član uprave Agrokora.

Podsjetimo, prijateljice Ive Balent u travnju su krenule u očajničku kampanju spašavanja Agrokora na društvenim mrežama te su se besramno fotografirale s blagajnicama Konzuma pozivajući na "zajedničko spašavanje Agrokora".

Dok su se fotografirale s blagajnicama, na sebi su nosile odjeću koja vrijedi više od mjesečne, ili čak nekoliko mjesečnih plaća tih blagajnica.

Ipak, malo koga je takav potez začudio jer su se na društvenim mrežama često hvalile luksuzom u kojem su uživale s Ivom Balent.

Pročitajte više