U stanu u Karlovcu uzgajao marihuanu, policija zaplijenila 82 stabljike i opremu

Screenshot: Google Street View

KARLOVAČKA policija jučer poslijepodne je pretražila stan u karlovačkom naselju Grabrik kojim se služi 58-godišnjak. Prema priopćenju karlovačke policije, on je u stanu imao čak 82 stabljike marihuane. Uz to, policija je pronašla i druge vrsti droge, digitalnu vagu i streljivo.

"Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga, Policijske uprave karlovačke, temeljem naloga obavili su pretragu stana u Karlovcu, u gradskoj četvrti Grabrik, kojim se koristi 58-godišnjak. Tom prilikom pronađene su i oduzete 82 stabljike konoplje tipa droga, 76 grama suhe biljne tvari nalik na drogu marihuana, 119,4 grama vlažne biljne tvari nalik na drogu marihuana, 18,6 grama sjemenki nalik na sjemenke konoplje, 2 grama suhe biljne tvari nalik na gljive psilociba, 0,9 grama praškaste tvari nalik na drogu amfetamin, dvije digitalne vage, improvizirani rasvjetni sustav i 50 komada streljiva", priopćeno je iz karlovačke policije.

Vještačenjem će se potvrditi vrste droga koje je imao u stanu. 58-godišnjak je "zaradio" kaznene prijave zbog neovlaštene proizvodnje i promet drogama ali i prijavu zbog prekršaja vezanih uz Zakon o oružju.

Pročitajte više